REVENIȚI LA O VIAȚĂ NORMALĂ FĂRĂ DIABET

icon

AJUTĂ LA SCĂDEREA NIVELULUI DE GLUCOZĂ DIN SÂNGE

icon

AJUTĂ LA CREȘTEREA SENSIBILITĂȚII ORGANISMULUI LA INSULINĂ

icon

AJUTĂ LA REDUCEREA GREUTĂȚII

product

ATENŢIE: există o ofertă specială de la producător. Nu rata ocazia de a încerca Insulinex cu o reducere de 50%!

Comandă Insulinex chiar acum

358 RON 179 RON

Până la finalul promoției a rămas:

- -
ore
- -
minute
- -
secunde
* Această reducere pentru un pachet este valabilă la comanda unui curs

GRĂBIȚI-VĂ! Pachetele promoționale se vor termina în curând.

Actualizare au rămas doar 41 buc. la

DIABET

Aceasta este o boală cronică care progresează în timp și dăunează tuturor organelor și sistemelor organismului.
Un nivel normal de zahăr din sânge este o condiție esențială pentru viața umană ca specie biologică. Dacă acest indicator deviază într-o direcție sau alta, organismul uman începe să se confrunte cu probleme grave.

ȘASE CONSECINȚE PERICULOASE ALE DIABETULUI DESPRE CARE PUȚINI OAMENI ȘTIU:

image

CETOACIDOZA

Aceasta este o schimbare a mecanismelor de reglare a metabolismului, caracterizată printr-o creștere a nivelului de glucoză din sânge și o creștere a corpilor cetonici. Cele mai frecvente simptome sunt: ​​sete, urinare frecventă, piele uscată, miros de acetonă din gură, dureri abdominale, cefalee, iritabilitate, somnolență.

HIPOGLICEMIE

Aceasta este o afecțiune fiziologică cauzată de nivelurile scăzute de zahăr din sânge, care este adesea asociată cu tratamentul necorespunzător al diabetului. Principalele simptome: disconfort general, slăbiciune, paloare a pielii, transpirație crescută.

image
image

COMĂ

Se poate întâmpla din cauza fluctuațiilor de glucoză din sânge. Simptome: slăbiciune crescută, dureri musculare și cardiace, urinare crescută, somnolență, convulsii, vorbire neclară.

PROBLEME DE VEDERE

O concentrație ridicată de zahăr în sânge crește probabilitatea de a dezvolta boli oculare. Aceasta este cauzată de deteriorarea vaselor mici de sânge ale ochiului și se numește microangiopatie. Această patologie duce la orbire ireversibilă.

image
image

PICIOR DIABETIC

Sindromul piciorului diabetic: iritația pielii, colapsul vaselor mari și mici, nervilor, oaselor și mușchilor piciorului. Cauza este efectul toxic al nivelurilor crescute de zahăr asupra vaselor de sânge, a sistemelor nervoase și musculo-scheletice. În stadiul avansat, apar ulcere, leziuni infecțioase, până la gangrenă.

BOLI DE PIELE

Persoanele cu diabet suferă adesea de multiple leziuni ale pielii, dintre care majoritatea sunt infecții bacteriene și fungice. Ca urmare, pe piele apar răni, fisuri și ulcere care nu se vindecă.

image

La fiecare 6 secunde cineva din lume moare de diabet și complicațiile cauzate de acesta.

image

Începeți tratamentul cât mai curând posibil.

INSULINEX - PRODUS PENTRU LUPTA ȘI PREVENIREA EFICIENTĂ A DIABETULUI

Insulinex ajută la combaterea principalelor cauze ale diabetului: excesul de celule adipoase în cavitatea abdominală, hipertensiunea arterială și patologiile endocrine.

image

Ajută la restabilirea metabolismului și a echilibrului hormonal, ajută la întărirea vaselor de sânge și la îmbunătățirea compoziției sângelui.

image

Rezultatul administrării Insulinex poate fi o remisiune pe termen lung.

product

COMPOZIȚIA INSULINEX

product

Glucomannan

Ajută la reglarea nivelului de zahăr, participă la sinteza glucozei. Stimulează producția de hemoglobină

consist consist
consist consist

Vitaminele grupului B

Ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge, ajută la eliminarea oboselii cronice și îmbunătățește starea generală a unui pacient diabetic.

Beta-glucani de ciuperci

Ajută la reducerea rezistenței la insulină, poate ajuta la controlul nivelurilor de zahăr din sânge, colesterol și acid uric. Datorită conținutului lor bogat de fibre, beta-glucanii ajută la normalizarea funcționării tractului digestiv și ajută organismul să elimine mai rapid toxinele.

consist consist
consist consist

Zinc

Are proprietăți hipoglicemiante, ajută la normalizarea nivelului de glucoză din sânge. Promovează restabilirea celulelor și țesuturilor, ajută la eliminarea riscului de a dezvolta deficit de vitamine din cauza restricției alimentare sau a bolii.

Extract din frunze de ceai verde

Conține compuși inhibitori ai enzimelor carbohidrați cunoscuți sub numele de alfa-amilază și alfa-glucozidază. Aceste enzime acționează asupra organismului diabeticilor în același mod ca medicamentele pentru diabet.

consist consist
consist consist

Extract de scoarță de Berberis

Ajută la normalizarea nivelului de zahăr din sânge și colesterol. Ajută la eliminarea principalelor simptome ale diabetului: urinare frecventă, sete intensă și transpirație excesivă. Are proprietăți antiinflamatorii.

Crom

Ajută la menținerea nivelului de glucoză din sânge prin reglarea producției de insulină de către pancreas. Cu o lipsă de crom, funcționarea pancreasului este perturbată și se produce prea multă insulină.

consist consist
consist consist

Scorţişoară

Ajută la creșterea sensibilității organismului la insulină și la îmbunătățirea absorbției acesteia, normalizând astfel nivelul de glucoză din sânge în mod natural.

EFECTE INSULINEX

type

Ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge

type

Ajută la curățarea sângelui de colesterolul rău

type

Ajută la eliminarea excesului de glucoză din organism

type

Ajută la normalizarea metabolismului și a tensiunii arteriale

type

Ajută la întărirea sistemului imunitar

EFICACITATE DOVEDITĂ

Studiile clinice Insulinex au fost efectuate la Institutul de Cercetare de Endocrinologie în 2022. La experiment au participat 2649 de voluntari cu diabet zaharat de tip 2, ca urmare, au fost obținute următoarele date:

100%

voluntarii au reușit să normalizeze nivelul zahărului din sânge

96%

voluntarii au reușit să restabilească funcția pancreatică

90%

voluntarii nu au avut diabet și au fost în remisie mai mult de 6 luni

OPINIA EXPERTULUI DESPRE INSULINEX

expert

Diabetul zaharat de tip 2 este mai frecvent la pacienții în vârstă. Acest lucru se întâmplă deoarece celulele devin mai puțin sensibile la insulină. În așa mod, are loc o scădere a absorbției de glucoză.

Insulinex ajută la stimularea producției de insulină și la creșterea susceptibilității organismului la acest hormon, precum și la restabilirea celulelor pancreatice, ceea ce are un efect pozitiv asupra întregului organism - ajută la normalizarea tensiunii arteriale, la curățarea vaselor de sânge de plăcile de colesterol, vindecă ficatul și oferă hrana necesară sistemului nervos.

Insulinex de asemenea, ajută la scăderea excesului de greutate, care este un catalizator pentru diabetul de tip II. Insulinex este unul dintre cele mai eficiente produse pentru diabet disponibile pe piață astăzi.

RECENZIILE CLIENȚILOR

avatar

Vlăducă Mariana , 57 de ani

Mă lupt cu diabetul de zece ani. Am încercat toate produsele posibile pentru a normaliza glicemia, am cheltuit mulți bani... După multe încercări și erori, am găsit în sfârșit un produs eficient - Insulinex. Cu el, nivelul meu de zahăr nu depășește 4,5. Mă simt bine și am mult mai multă energie. Cu alte cuvinte, mă simt ca o persoană sănătoasă!

stars
avatar

Predonu Alexandru, 45 de ani

Acum șase ani am avut de-a face cu diabetul. Medicii mi-au prescris o mulțime de medicamente și o dietă strictă, a trebuit să-mi măsor constant glicemia. Dar toate acestea nu au ajutat prea mult, nivelul zahărului meu din sânge creștea constant. Insulinex m-a salvat. Dorința de a mânca dulciuri a scăzut, nivelul zahărului s-a stabilizat. Și cel mai important, am reușit să slăbesc 20 kg!

stars
avatar

Zamfir Eleonora, 65 de ani

Înainte să cunosc Insulinex, viața mea a constat în măsurători constante ale glucozei, automonitorizare și vizite nesfârșite la medic. Nu viață, ci chin! Tot timpul am fost îngrijorată că nu mă simt bine, mi-a fost teamă că se va agrava... Insulinex mi-a îmbunătățit starea, mi-a normalizat zahărul și tensiunea arterială. Este un produs grozav!

stars

VĂ RUGĂM, FIȚI ATENȚI!

Numărul de pachete Insulinex necesar pentru atingerea scopului dorit este determinat individual și poate fi mărit în cazuri individuale.